Faciliteiten overzicht

 
steiger 2

RWV Nautilus beschikt over een grote haven met ligplaatsen voor kano's, sloepen, zeil- en motorjachten. Daarnaast is er voldoende ruimte gereserveerd voor passanten.

Voorzieningen

Een aantal ligplaatsen (steigers) zijn voorzien van elektra aansluitingen en is er een aantal (gratis) drinkwateraansluitingen. Verder kunt u op het haventerrein en de steigers gebruik maken van bagagekarren.

RWV Nautilus is goed uitgerust en beschikt over een milieuplaats met gescheiden afvalcontainers, bilge- vuilwater en zwartwaterpomp en een trailerhelling met lier. 

  Daarnaast is het haventerrein voorzien van beveiligde toegangen, camerabewaking, toezicht door beveiligingsbedrijf tijdens nachtelijke uren, (invalide)parkeerplaatsen, sanitairgebouw, draadloos internet, hondenlosloopplaats, picknicktafels met parasols en ligweide en beschikken wij over een wasserette. Hopelijk overkomt het niemand maar om de overlevingskans bij een hartstilstand bij leden of gasten te vergroten beschikken wij over een AED (Automatische Externe Defibrillator).

  parkeren

  Parkeren

  Binnen het haventerrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Deze zijn bedoeld voor vaste ligplaatshouders: gratis en achter gesloten hek. Dit hek is te openen met een speciale sleutel (badge), waarop statiegeld rust.

  Gasten die bezoek ontvangen kunnen in overleg met de havenmeester tijdelijk op het terrein parkeren.

  Parkeer uw auto ordelijk op de daarvoor ingerichte parkeerplaatsen op het benedenterrein. Plaats geen auto’s op de groenstroken grenzend aan de jachthaven. De maximum snelheid op de wegen is 10 km/u. Auto’s mogen niet langer dan 14 dagen aaneengesloten (vakantie) op de van gras voorziene parkeerplaatsen worden geparkeerd. Fietsen mogen niet met kettingen of andere middelen aan lantaarn of andere palen op het benedenterrein worden bevestigd. Het is verboden om lege boottrailers en overige aanhangwagens op het verenigingsterrein te stallen. Tevens is het verboden om kampeerauto’s en andere kampeermiddelen op het verenigingsterrein te plaatsen.

  trailerhelling

  Trailerhelling

  Uitsluitend voor leden beschikt RWV Nautilus over een trailerhelling met lier. Op aanvraag bij de havenmeester kunnen gasten die in het zomerseizoen enkele dagen in onze haven verblijven, tegen de gebruikelijke vergoeding, hier gebruik van maken.

  nu-nautilus

  Restaurant|Bar Nu Nautilus

  Grenzend aan het haventerrein ligt het gezellige bar|restaurant Nu Nautilus. Vanaf het terras heeft u een schitterend uitzicht over de haven en waar u kunt genieten van een spectaculaire zonsondergang. De eigenaar ervan zal u als gast graag ontvangen.

  Op loopafstand zijn verder nog meer terrassen, drink- en eetgelegenheden. De Roerkade, op 200 meter afstand, is geheel vernieuwd en lijkt op één groot terras met uitzicht op de Roer.

   

  wifi

  WiFi

  RWV Nautilus biedt u tot in uw boot GRATIS toegang tot draadloos internet. De maximale afstand is beperkt tot ongeveer 100 meter, waarbij de snelheid afneemt naarmate u verder van de accesspoint verwijderd bent. De snelheid is  vooralsnog beperkt tot 54 Mbps.

  toilet400

  Sanitair

  Onze jachthaven beschikt over een sanitairgebouw met twee dames- en twee herentoiletten en douches. Deze zijn dag en nacht geopend en kosteloos. Het sanitairgebouw wordt iedere dag tussen 11.00 uur en 12.30 uur gereinigd.

  logo-nautilus-2014-small

  Adresgegevens

  Maasboulevard 4

  6041 LX ROERMOND

  Bel ons

  Kantoor              +31 (0) 475 31 87 62

  Havenmeester  +31 (0) 6 25 37 69 43